Stravičan sudar! Vatrogasci sjekli vozilo da izvuku povrijeđenu djevojku iz smrskanog automobila

Jedna je osoba povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu uveče dogodila u Ulici 153. brigade u Velikoj Gorici.

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva vozila, a povrijeđena je osoba izvađena iz vozila te predana radnicima Hitne medicinske pomoći Velika Gorica na daljnju medicinsku obradu.

Javna vatrogasna stanica Velika Gorica takođe je učestvovala u intervenciji, a na svom je Fejsbuku objavila i fotografije s mjesta nesreće. Vatrogasci su, kako prenosi Jutarnji list, uspjeli da izvuku djevojku iz smrskanog automobila koji su morali da sijeku.

Zagrebačka policija u nedjelju je o ovoj nesreći izdala saopštenje.

“Juče, 10. aprila oko 23 sata, u Velikoj Gorici, 21-godišnjak je upravljao ličnim automobilom marke seat zagrebačkih registracijskih oznaka desnom trakom zapadnog puta Ulice 153. brigade hrvatske vojske u smeru jugozapada. Dolaskom za oko 280 metara sjeveroistočno od raskršća s putem Ulice Stjepana Fabijančića Jape brzinu kretanja nije prilagodio uslovima i vidljivosti zbog čega je prednjim dijelom vozila naletio na zadnji dio automobila marke audi zagrebačkih registrarskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak za vrijeme dok je u organizmu imao 1.82 g/kg alkohola, a koji je u trenutku saobraćajne nesreće bilo je zaustavljen u desnoj traci.

U saobraćajnoj nesreći 20-godišnja putnica iz automobila marke Seat teško je povrijeđena. Ljekarska pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju”, navodi se u saopštenju.

Ostavite komentar: