Stravičan prizor! Mladoženja se objesio u tuš kabini u hotelskoj sobi

Tijelo tridesetdevetogodišnjeg G. S. iz naselja Negosavlje kod Medveđe pronađeno je sinoć oko 22.45 u sobi jednog hotela na periferiji Leskovca i pretpostavlja se da se ubio vješenjem.

Kako nezvanično saznaje Jugmedia, G.S. se objesio u tuš kabini hotelske sobe koju je iznajmio sa svojom vjerenicom sa kojom je za nekoliko dana trebalo da se vjenča i sa kojom je pripremao svadbeno veselje.

“Na recepciji se prijavio sa svojom ličnom kartom i u hotelsku sobu je ušao sa mladom ženskom osobom. Šta se među njima dešavalo, mi to ne znamo, ali ono što znamo, to je da se prvi put takva tragedija dogodila kod nas, što je uznemirilo sve osoblje. Došla je policija, kao i Hitna pomoć, koja je konstatovala smrt. Kasnije su telo preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini, kako zbog cjelokupne situacije ne bismo uznemirili goste”, priča jedan od zaposlenih u ovom hotelu.

Kako nezvanično saznaje ovaj portal, G.S. je u hotel je došao sa svojom vjerenicom nakon porodične svađe. Inače, on već godinama živi u Beogradu, a u rodno Negosavlje se vratio zbog organizovanja svadbe.

Ostavite komentar: