Strava! Porodica sletjela sa puta nedaleko od mjesta gdje je rijeka “progutala” automobil

Tri osobe iz Sjenice – otac, majka u njihovo dijete lakše su povrijeđeni u udesu u mjestu Gornja Bistrica na magistralnom pravcu Nova Varoš – Prijepolje kada je automobil kojim su putovali sletio sa puta u rječicu Bistricu.

Nešto oko 17 sati vozilo “hjundai” kojim je putovala porodica iz Sjenice, dolazeći iz pravca Nove Varoši, izašlo je iz velike lijeve krivine i pošto je prošlo most visok dva tri metra izašlo na jednu pravinu, a onda tu probilo zaštitnu ogradu i niz kosinu sletjelo sa puta. Automobil se zaustavio u plitkoj Bistrici koja je malo veći potok.

Troje putnika sanitetom je prevezeno u Opštu bolnicu Prijepolje gdje su im sanirane lakše tjelesne povrede poslije čega su pušteni kući, piše Blic.

Bistrica i slijetanje u rijeku su se i proteklih dana spominjali na stranicama crne hronike po mnogo nesrećenijem događaju, s tim što je do ove tragedije došlo na teritoriji Prijepolja u mjestu Bistrica gdje se istoimena rječica uliva u Lim.

Sedam kilometara od mjesta gdje je vozilo sjeničkih registarskih oznaka danas probilo zaštitnu ogradu, a koje pripada opštini Nova Varoš, u ponedjeljak ujutro svojim automobilom u Lim sleteo je Z. Ž. (53) iz Prijepolja. Ronioci Žandarmerije u utorak su sonarom locirali automobil na dnu nabujale reke, ali je akcija izvlačenja obustavljena dok se brzina Lima ne smiri.

U samom Prijepolju juče je sa puta sletjelo vozilo u kome su se nalazili majka i dijete. Automobil se prevrnuo i zaustavio na nekoliko metara od Lima, dok su žena i dijete prošli sa lakšim tjelesnim povredama.

Ostavite komentar: