Strašno: Mami smrskao glavu, pa izbezumljen trčao po gradu

Doktorka iz Bijeljine D.M. (61) koja je radila u Domu zdravlja u ovom gradu ubijena je juče u Beogradu, a prema informacijama medija za ubistvo se sumnjiči njen sin Đorđe M. (26).

Mladiću je uhapšen jutros nakon što je osumnjičen da je u porodičnom stanu na Voždovcu ubio majku.

Đ.M. je porijeklom iz Šapca, a sa majkom i sestrom se doselio u Beograd prije nekoliko godina. Prema riječima komšija, mladić je i radio kao obezbjeđenje u obližnjem supermarketu. Radnica iz jedne od prodavnica rekla je da je prije dva dana vidjela momka koji izbezumljeno trči po ulici i da je sigurna da je to bio Đ. M.

Da podsjetimo, tijelo njegove majke nađeno je tokom noći. U saopštenju MUP piše da joj je nanio više udaraca tupim predmetom po glavi, i da je nesrećna žena preminula od zadobijenih povreda.

Prema riječima njegove sestre, Đ. M. se posljednjih dana čudno ponašao, a juče je napravio incident u centru Beograda kada je napao nepoznatu djevojku.

Policija je po prijavi člana porodice koji je rekao da se žena dva dana ne javlja na telefon, stigla pred stan gdje je doktorka živjela. Vrata stana su bila zaključana, telefon nedostupan, a zvono na vratima nije radilo. Nakon što su ušli u stan, policijski službenici su konstatovali kako je 61-godišnja doktorica ubijena.

Kako se sumnja, on je svojoj majci zadao više udaraca tupim predmetom u predjelu glave, koja je usled zadobijenih povreda preminula. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Ostavite komentar: