Strašne slike sa mjesta pogibije mladića: Njegov drug se BMW-om zabio u zgradu FOTO

Srba Ž. (20) iz sela Gornja Vrežina kod Niša, nastradao je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se BMW, kojim je upravljao njegov prijatelj S.B. (27) zakucao u zgradu “Niš auta” u tom gradu.

Prema riječima očevidaca, automobil je išao velikom brzinom i oko 3.30 je izleteo sa kružnog toga i najprije udario u žardinjeru koju je nosio oko 20 metara, a zatim se zakucao u zgradu.

Vozač S.B. (27) odmah nakon silovitog udarca je izašao iz vozila i pokušao da izvuče svog saputnika sa suvozačevog mjesta, koji je u tom trenutku bio bez svijesti.

U pomoć su im pritrčali i očevici među kojima i radnik “Niš auta” i zajedno su pozvali Hitnu pomoć, međutim za dvadesetogodišnjeg Srbu je već bilo kasno.

“Došao sam do auta, dečko koji je vozio je izašao, a suvozač je bio očigledno mrtav. Htio je da ga izvuče ali nije mogao, zgužvan je auto dosta bio. Pozvali smo Hitnu pomoć i sačekali”, priča svjedok Slavića Savić za Blic.

Zamjenik višeg javnog tužioca koji je obavio uviđaj naložio je uzimanje uzoraka krvi, tehnički pregled vozila i obdukciju.

Ostavite komentar: