Stradao od ruke prijatelja: Milan goloruk krenuo da zaštiti Natašu i djecu

Vuk Borilović u masakru koji je počinio u petak ubio je Milana Mitrovića, muža svoje kume, tvrde Cetinjani za Kurir.

Podsjetimo, Vuk Borilović je 12. avgusta u cetinjskom naselju Medovina izvršio najveći masakr u novijoj istoriji Crne Gore, kada je prvo ubio svoje podstanare Natašu Pejović Martinović (35) i njene sinove Mašana (11) i Marka (8), a potom i njihovog porodičnog kuma Milana Mitrovića (37), svog ujaka Gorana Đurišića (54) koji je pokušao da ga zaustavi, a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu (74) Drecun, pa Danijelu (51) i njenu sestru Milu (52) Radunović. U svom krvavom pohodu Borilović je ranio šest osoba.

Žitelji cetinjskog naselja Medovina za Kurir kažu da je Mitrović krenuo goloruk da zaštiti kumovu porodicu.

“Rođeni brat supruge pokojnog Milana Mitrovića je vjenčani kum ubice Vuka Borilovića! Zamislite kako je njihovoj porodici, ne znaju ljudi šta da rade”, kaže stariji mještanin Cetinja i nastavlja:

Borilovićev kum, a brat Milanove supruge, ne zna gdje se nalazi nakon tragedije koja je zavila u crno cijelu Crnu Goru. U trenutku je njegova sestra ostala bez oslonca i životnog druga sa kojim se skoro vjenčala i dobila dijete. S druge strane on je taj koji je znao sve tajne sada najvećeg monstruma u istorije zemlje.

Sagovornik kaže da je Mitrović bio hrabar i da nije mislio da se dešava pokolj kada ga je pozvao muk Miloš Martinović, inače, suprug Nataše, odnosno otac ubijene djece Mašana i Marka.

(Izvor/Foto: Kurir)

Ostavite komentar: