Stefanović: Neću osnovati svoju stranku, vjerujem u Vučića

Ministar odbrane Nebojša Stefanović odbacio je danas navode da će osnovati svoju stranku, istakavši da je on u politici jer vjeruje u predsjednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića, i da neće biti ni na kakvoj funkciji kada bude prestao da se bavi politikom kao dio SNS-a.

„Pripadam Srpskoj naprednoj stranci i nemam namjeru ni da ulazim u bilo kakvu drugu političku organizaciju, a ponajmanje da kreiram neku. U politici sam jer vjerujem u Aleksandra Vučića i ponosan sam što mogu da budem dio tima koji se bori da nešto uradi za Srbiju“, rekao je Stefanović u pisanoj izjavi.

Kako je dodao, kada prestane da se bavi politikom kao dio SNS-a, svakako više neće obavljati bilo kakvu javnu funkciju, niti se baviti politikom.

Stefanović je reagujući na pisanje lista Danas koji je ocijenio da je on spreman da osnuje sopstvenu političku partiju i da tako sačuva svoju poziciju, naveo da mu „postaje gotovo besmisleno da svake nedjelje izgovara da nema namjeru da pravi nekakvu političku stranku“, prenosi “Nova.rs”.

 

 

Ostavite komentar: