Srpski as “goruća” tema! Gostovao na TV u majici s imenom Đokovića i “zapalio” javnost VIDEO

Albanski sportski analitičar i bivši učesnik Velikog brata, Arjan Bakali, pojavio se u studiju tokom najgledanije emisije Procesi Sportiv u majici sa imenom Novaka Đokovića.

Bakali je pokazao majicu na samom početku emisiju na zaprepašćenje voditelja emisije. Arjan je poslije kazao da majicu nosi kao znak solidarnosti poslije Novakovog poraza u finalu Rolan Garosa, takođe spomenuvši i njegovo prijateljstvo sa srpskim teniserom.

Tamošnji mediji brzo su reagovali i odmah počeli sa lavinom negativnih komentara na Arjanov račun.
Oni podsjećaju tamošnju javnost na veliku pomoć koju Novak Đoković šalje Srbima na Kosovu i Metohiji i ”vrte” snimak na kome Novak pjeva pjesmu Vidovdan. Tamo je taj snimak takođe pokrenuo lavinu negativnih komentara.

Kako prenose albanski mediji, sve ovo nije smetalo Arjanu Bakaliju koji je sve najljepše pričao o Novaku i takođe najavio mogućnost dolaska slavnog srpskog tenisera u Tiranu.

Po njegovim rečima on je kontraktirao oca Novaka Đokovića, koji mu je u telefonskom razgovoru najavio da je ovakav scenario moguć, samo kada prođe korona, ali čim se ona završi, svi će oni uskoro biti u Tirani, prenijele su Večernje novosti.

Ostavite komentar: