Spremala djecu za spavanje pa ugledala krv: Prijavila muža da je silovao sina (3) i kćerku (2)

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, podiglo je optužnicu protiv Milana E. (40) iz Novog Sada, zbog krivičnog djela obljuba sa djetetom, potvrđeno je u Višem sudu, gdje se optužnica nalazi na provjeri.

Milan je uhapšen polovinom januara u naselju Banstol kod Čortanovaca, kada ga je supruga prijavila policiji zbog sumnje da seksualno zlostavlja njihovu djecu, trogodišnjeg sina i dvogodišnju kćerku.
Ovaj slučaj “isplivao” je u javnost, kada je supruga osumnjičenog spremala djecu na spavanje. Tada je prilikom kupanja dječaka primijetila krv iz anusa.
“Ona je prvo supruga pitala da li zna šta se desilo. Tvrdio je da ne zna, pravdajući se da se trogodišnjak možda povrijedio tokom igre. Posumnjala je u njegovu priču, zbog čega je odmah alarmirala policiju”, kaže izvor iz istrage.
Po nalogu tužilaštva, djeca su sutradan bila upućena na medicinski pregled gdje je, prema nezvaničnim saznanjima, ustanovljeno da dječak ima povrede na analnom otvoru i anusu, dok kod djevojčice nisu pronađene nikakve promjene.
Prema informacijama iz istrage, Milan E. je odranije poznat policiji, zbog nasilja u porodici. Oni koji ga poznaju kažu da ni naslutili ne bi da bi on mogao da povrijedi svoje dijete. Od trenutka kada su Milanu stavljene lisice na ruke, on se nalazi u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici, piše Kurir.

Ostavite komentar: