Sportski komentator ekspresno osuđen: Priznao da je tukao suprugu

Sportski komentator Milan Bošković (46) priznao je na saslušanju u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu da je bio nasilan prema supruzi i on je ekspresno za samo 15 sati od hapšenja pravosnažno osuđen na uslovnu kaznu od pet mjeseci zatvora koja neće biti izvršena ukoliko u roku od godinu dana ne ponovi krivično djelo.

Kako Kurir saznaje, Bošković je poslije saslušanja sklopio sa tužilaštvom sporazum o priznanju krivice, koji je sud danas i potvrdio.

“Bošković i tužilaštvo odrekli su se prava na žalbu i presuda je postala pravosnažna. Poslije donošenja odluke Bošković je pušten na slobodu”, potvrdio je izvor Kurira.

Podsjetimo, bivša supruga sa kojom je živio u stanu u Novom Beogradu juče ujutru ga je prijavila policiji, tvrdeći da ju je poslije svađe nekoliko puta udario. Bošković je za medije najprije izjavio da to nije tačno i da nije udario suprugu, međutim, poslije noći provedene u pritvoru danas u tužilaštvu ipak je odlučio da prizna krivicu.

Kako su mediji prenijeli, Jelena Bošković je u prijavi policiji navela da su oni razvedeni, ali da se vratila u stan u kom se incident dogodio da bi djetetu bilo lakše nakon polaska u školu. Prema njenim riječima, juče ujutru izbila je svađa tokom koje je ona njemu provukla ruku kroz presađenu kosu jer je znala da će ga to iznervirati, a on je potom uzeo cipelu, gađao je u glavu, a onda gurnuo u kadu i lupio joj nekoliko šamara.

Prema navodima izvora iz istrage, haos se tada nije završio, već je ona otišla u spavaću sobu, a Milan je krenuo za njom, gurnuo u krevet i legao preko nje. Milan Boškovic se prema riječima bivše supruge smirio tek pošto je njihovo dijete ušlo u sobu i počelo da ih razdvaja i viče: “Nemojte više da se bijete! Skloni se od mame”.

Poslije incidenta u stanu i prijave policiji Jelena Bošković navodno se vratila u kuću svojih roditelja u Barajevu.

Ostavite komentar: