Šestostruki ubica iz Zagreba počinio samoubistvo, preživjela samo beba

Zagrebačka policija potvrdila je da je muškarac, koji je u Novom Zagrebu ubio šest osoba i pobjegao, počinio samoubistvo. Ubijena cijela porodica, preživjela samo beba.

Portal Indeks piše da od policije saznaju da je muškarac prilikom hapšenja u Brezovici izvršio samoubistvo.

Podsjetimo, u Novom Zagrebu u naselju Kajzerica nešto prije 21.30 dogodilo šestostruko ubistvo. Ubijena su dva muškarca, tri žene i desetogodišnje dijete.

Preživjela je samo sedmomesečna beba koja nije povrijeđena.

Otkriven identitet šestostrukog ubice iz Zagreba

Zagrebački “Jutarnji list” saznaje da je strašni zločin na Kajzerici počinio Igor Nađ (36), porijeklom iz Vukovara.

Tridesetšestogodišnji Igor Nađ, koji je tokom hapšenja izvršio samoubistvo, ubio je tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete u Novom Zagrebu.

“Nije bilo prijetnji, porodičnog nasilja od strane počinioca prema žrtvi. Počinilac nije ranije evidentiran za kaznena djela, nego samo 2016. i to za počinjenje prekršaja iz područja javnog reda i mira na području Trešnjevke”, rečeno je načelnik zagrebačke policije Marko Rašić na konferenciji.

Preživjela je samo dvomjesečna beba koja je, prema pisanju Jutarnjeg lista, dijete ubice. Ovu informaciju potvrdio je i načelnik zagrebačke policije.

Policija je na današnjoj konferenciji za novinare potvrdila da je ubica iz Vukovara.

Prema pisanju medija, on je bio taksista.

Igor Nađ je nakon zločina pobjegao, zbog čega je pokrenuta velika policijska potraga. Lociran je poslije nekoliko sati u Brezovici, a prilikom hapšenja izvršio je samoubistvo.

Povodom šestostrukog ubistva oglasio se i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je rekao da je ovo pojedinačni incident, te da je Zagreb siguran grad, prenosi RTS.Ostavite komentar: