“Sad imam anđela i na zemlji”: Otac Mateja Periša objavio emotivnu poruku FOTO

13.12.2023. | 14:09

Nenad Periš, otac Mateja Periša iz Splita koji je tragično nastradao u Beogradu tokom dočeka Nove 2022. godine i za kim je trajala velika potraga, na svom Fejsbuk profilu objavio je emotivnu poruku.

“Danas mi je bio poseban dan. Bio sam kum na krštenju malom dečaku Mateju. Otac tog dečaka, mog kumčeta, je Toma, prijatelj mog sina, koji me pozvao za kuma. Hvala mu veliko na tome.”

“Sad imam pored mog anđela na nebu i ovde na zemlji moje kumče koje nosi ime po mome sinu. Želim mom kumčetu sreću i Božji blagoslov i neka ponosno nosi ime Matej”, stoji u opisu fotografije na kojoj Periš drži mališana u rukama, objavila je Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. kod Beton hale u Beogradu, a njegovo tijelo nađeno 18. maja naredne godine u Dunavu kod Ade Huje.

Potraga za ovim mladićem digla je na noge ne samo Beograd, već cijeli region. Njegov otac Nenad veći dio tog vremena proveo je u srpskoj prijestonici, gdje je imao pomoć svih ljudi.

Iako je, nažalost, potraga za njegovim sinom završena tragično, Nenad Periš je više puta istakao da duguje veliku zahvalnost Boeograđanima za svu pomoć i podršku koju su mu pružili.