“Rezali smo lim da ih izvučemo”: U kombiju bilo devetoro ljudi, četvoro mrtvo

Dvije žene i dva muškarca poginula su jutros u sudaru šlepera i kombija na auto-putu kod Karlovca, a pet osoba je povrijeđeno.

Povrijeđeni su prevezeni u tri zagrebačke bolnice, javili su hrvatski mediji. Saobraćajna nesreća se dogodila jutros na auto-putu Zagreb-Split, kod Karlovca.

Prema nezvaničnim informacijama, šleper je udario u kombi koji je stajao u zaustavnoj traci na auto-putu. Oba vozila su poslije sudara završila u kanalu pored auto-puta.

Hrvatski mediji navode da je u kombiju bilo devet osoba i da je nekoliko ljudi izašlo iz vozila, na koje je ubrzo potom naletio šleper.

Vatrogasac iz Karlovca je ispričao da su imali problema da izvuku osobe, jer su tri bile prikliještene u kompiju, pa je trebalo rezati liz.

“Jedna osoba je bila pod šleperom, tako da nju nismo mogli izvući isti čas dok nije došla dizalica s kranom”, rekao je vatrogasac Dinko Omrčen. Iz Hrvatskog auto-kluba (HAK) su danas u 15 časova saopštili da je dionica auto-puta između između petlji Donja Zdenčina i Jastrebarsko u pravcu Karlovca, poslije završenog policijskog uviđaja, otvorena za saobraćaj za sva vozila.

Ostavite komentar: