“Pukom srećom sam preživjela”: Taksista tukao ženu sve dok nije izgubila svijest

D. R., pravnicu iz Šapca, stravično je pretukao taksista, izvjesni I. S., i tom prilikom nanio joj teške tjelesne povrede.

Napadnuta žena je za medije do detalja ispričala kakvu je traumu doživjela, rekavši da je pukom srećom preživela ovaj napad.

Kako prenose mediji, nasilnik je nesrećnu ženu duže vrijeme uznemiravao, a cijeli slučaj kulminirao je kada je osumnjičeni upao u njen stan i krvnički je pretukao.

“Ja sam zato i riješila javno da govorim o događaju, jer svi ćute. Nasilnik je poznat i meni i mom suprugu. Poznajem njegovu majku dvadeset godina, stalno sam razgovarala sa njom zbog njegovih problema. Ovo nije prvi put da on tuče djevojke i žene, znam za još dva slučaja, jedan se desio u mojoj zgradi, pretukao je mladu djevojku. Konstantno mi je slao poruke i zvao me je sa 12 različitih brojeva. Ja sam ga blokirala na nekim brojevima. U gradu je pričao svima da živimo zajedno, da sam ja njegova žena. Kada prođem ulicom sa drugaricama vikao je ‘ovo je moja žena, ženo moja’, urlao iz pekare ‘Ljubavi moja najveća na svijetu’. Bilo me je sramota, jako neprijatna situacija”, ispričala je napadnuta žena, prenosi portal Telegraf.rs.

Ona je dodala da se nasilnik tu nije zaustavio, već je upao u njen stan u trenutku kada je bila sama u stanu, pošto joj je suprug bio u Beogradu na liječenju od korona virusa.

“Udarao me je u glavu neprestano. On je sigurno mislio da sam mrtva kada je otišao iz stana, jer sam bila bez svijesti. Toliko krvi je bilo po stanu… Slomio mi je nos, sinusnu kost, povrijeđen mi je prvi, drugi, treći pršljen, imam vakum između mozga i moždane kore. Sljedeće nedjelje idem na operaciju na VMA. Ja sam pukom srećom preživjela, da se ne ugušim u sopstvenoj krvi. Nisam osjećala bol, ni pomislila ‘Zašto se to baš meni desilo’?! Bila sam srećna što sam živa, što ću opet moći da zagrlim moju ljubav Srbu, kumu Ljilju i još sijaset njih koji su obilježili moj život!”, rekla je napadnuta žena.

Ona je istakla i da je srećna što je živa i da će boriti sama protiv nužnog zla.

Inače, protiv osumnjičenog je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djielo teška telesna povreda, a o cijelom slučaju obaviješteno je tužilaštvo.

Ostavite komentar: