Psić se oporavio: Udomljeno štene koje je nasilnik krvnički šutnuo FOTO

Na Instagramu MUP Srbije pojavila se prelijepa fotografija šteneta koje je prije nedjelju dana doživjelo zlu sudbinu na Slaviji, u Deligradskoj ulici, kada ga je muškarac, koji je u međuvremenu identifikovan i priveden, toliko jako šutnuo da je na trenutak izgubilo vazduh i ostalo da nepomično leži na trotoaru.

Mučan prizor i snimak koji je počeo da kruži društvenim mrežama zgrozili su građane Srbije.
Međutim, malenu je sreća pogledala – ona je u međuvremenu usvojena, ima topli dom u Beogradu i porodicu koja je voli.
Mažena je, pažena i sada nosi ime Božana jer joj se zla sreća preokrenula baš na Badnji dan.
Riječ je o ženskom štenetu mješanca – bebi od tri-četiri mjeseca. Sreća u nesreći je ta što je malena i pored jakog udarca prošla bez ozbiljnih povreda iako je šutnuto metar dalje.

Na Instagramu MUP srećan kraj je krunisan prelijepom Božaninom fotografijom iz novog doma na kojoj se vidi da je okružena ljubavlju i hrpom plišanih igračaka.
Na svom Instagramu MUP je objavio i da su kolege iz Vrnjačke Banje u saradnji sa beogradskom policijom uhapsili su Predrag S. (47) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubijanje i zlostavljanje životinja.
Kako se sumnja, on je 5. januara ove godine u Deligradskoj ulici u Beogradu, na trotoaru fizički zlostavljao psa.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, piše Blic.

Ostavite komentar: