Pronađeni i oduzeti određeni predmeti: Uhapšen bivši policajac zbog skrivanja nasilnika

Kotorska policija uhapsila je danas bivšeg službenika Uprave policije čiji su inicijali I.B. /31/ zbog sumnje da je krio osobu koja je počinila krivično djelo nasilničko ponašanje.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, I.B. je uhapšen koordinisanim aktivnostima Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru i policijskih službenika Regionalnog Centra bezbjednosti Jug, Odjeljenja bezbjednosti Tivat.

Iz policije su naveli da se I.B. sumnjiči da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije učinjenog krivičnog djela.

“To je izvršio na način što je u periodu između 2. i 8. septembra krio osumnjičenog S.V. nakon počinjenog krivičnog djela nasilničko ponašanje, na plaži Ploče u Kotoru”, kaže se u saopštenju Uprave policije.

Navodi se da je za S.V. bila raspisana potraga, a sudija za istragu Osnovnog suda u Kotoru je 4. septembra donio rješenje o određivanju pritvora.

“Pretresom stana koje koristi ova osoba su pronađeni i oduzeti određeni predmeti koji će biti naknadno vještačeni”, dodali su iz policije.

Ostavite komentar: