Promašio skretanje i “zalutao”: Još jedan bahati vozač “se igra” ljudskim životima

06.09.2023. | 12:06

Novi saobraćajni prekršaj zabilježen je večeras kod aerodroma “Nikola Tesla”, kada je vozač automobila zatečen kako vozi u suprotnom smjeru.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak vozača koji je promašio skretanje i zalutao.

Na svu sreću nije došlo do većeg incidenta.

“Šta je ovo bre? Je li svaki dan treba da bude puna crna hronika zbog ovakvih oštećenih mozgova koji su za ozbiljnu ustanovu? Hitno da neko reaguje”, “Šta je sa ovim narodom, ovo sve puklo, sačuvaj Bože”, “Je li moguće ovo bre, kako ne naiđe policija”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, cijela Srbija ostala je šokirana saobraćajnom nesrećom koja se dogodila u nedelju kada se auto koji je vozio Dejan J. (51) sudarilo sa drugim i zapalilo. Da stvar bude još gora, do nesreće je došlo jer je Dejan vozio “punto” brzom trakom u kontra smijeru.

U sudaru automobila marke “fijat punto”, koji se kretao suprotnim smjerom, i “hjundaija” na auto-putu Miloš Veliki na teritoriji Surčina, jedna osoba je poginula, dok je jedna teže, a jedna lakše povrijeđena, prenosi Blic.

Od ukupnog broja saobraćajnih nesreća od 1. do 3. septembra, čak tri su, uključujući i nesreću na auto-putu Miloš Veliki, izazvali vozači automobila koji su prešli u kolovoznu traku namjnjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera.