Prilikom pretresa “Poršea”: Policajci kod muškarca pronašli 113 grama kokaina

Zadarski policajci su proveli kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, javlja Policijska uprava zadarska.

Policajci su kod osumnjičenika pronašli kokain i novac za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

Policijski službenici su u subotu oko 15:40 sati na području Zadra tokom rutinske kontrole saobraćaja zaustavili Porsche zagrebačkih registarskih tablica, kojim je upravljao 28-godišnji muškarac. Pretragom automobila su pronađena tri pojedinačna paketa s ukupno 113 grama kokaina te novac u domaćoj i stranoj valuti.

Vozač je uhapšen, dok su mu pronađeni droga i novac oduzeti. Nakon završetka kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenika je podnesena krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu te je juče predat u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske. Zadarski policajci su proveli kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćene proizvodnje i prometa drogama, javlja Policijska uprava zadarska.

Policajci su kod osumnjičenika pronašli kokain i novac za koji se pretpostavlja da potiče od preprodaje droge.

Policijski službenici su u subotu oko 15:40 sati na području Zadra tokom rutinske kontrole saobraćaja zaustavili Porsche zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnji muškarac. Pretragom automobila su pronađena tri pojedinačna paketa s ukupno 113 grama kokaina te novac u domaćoj i stranoj valuti.

Vozač je uhapšen, dok su mu pronađeni droga i novac oduzeti. Nakon završetka kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenika je podnesena krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu te je juče predat u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

Ostavite komentar: