Prije stravičnog zločina otac-monstrum na Facebook postavio snimak s proslave kćerkinog 8. rođendana

Hrvatsku i region šokirala je vijest da je Josip Rođak bacio četvoro svoje djece uzrasta 3, 5, 7 i 8 godina s prvog sprata kuće u Pagu.

Hrvatsku i region šokirala je vijest da je Josip Rođak bacio četvoro djece uzrasta 3, 5, 7 i 8 godina s prvog sprata kuće u Pagu. Tom prilikom dvije djevojčice su zadobile teške povrede, a jedna od njih je u komi.

Dok istraga ne otkrije kako je došlo do ovog strašnog zločina, čitaoci komentarišu ovaj čin i slažu se da takvo nešto može počiniti samo čovjek monstrum, koji ne zaslužuje imati djecu.

Josip Rođak, koji je počinio ovaj strašni zločin, na svom Facebook profilu objavljivao je fotografije svoje djece i supruge, a najviše dominiraju fotografije s dječijih rođendana.

Na njima se vide nasmijana dječica ispred kojih je rođendanska torta, dok su na nekima i s djedom.

Prije samo sedam dana, Rođak je na Fejsbuku podijelio snimak sa 8. rođendana kćerke Ane Marije, na kojem se čuju djeca kako pjevaju “Srećan rođendan”, ali cijela atmosfera je nekako sumorna, kao da se naslućuje neko zlo.

Čitaoci su u komentarima osudili ovakvog oca, nazvali ga raznim pogrdnim imenima i uputili mu salvu uvreda.

– “Smeće jedno”, “Gad i monstrum”, “Treba te vezati za banderu i bejzbol-palicom ti lomiti kost po kost u tijelu da umreš u bolovima dok ti pred očima visi slika djece”, samo su neki od komentara koje su ostavili ljuti čitaoci.

 

Izvor:(Avaz.ba)

Ostavite komentar: