Preminula djevojčica od zadobijenih povreda u udesu

Djevojčica (7) iz Beograda povrijeđena u jučerašnjem udesu oko 13.10 časova kod Doljevca, preminula je u Univerzitetskom Kliničkom centru u Nišu.

– Uprkos naporima ljekara i cjelokupnog medicinskog osoblja UKC Niš, djevojčica rođena 2014. godine, povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas, podlegla je kasno večeras povredama.

Dijete je na prijemu u Urgentni centar dovezeno u stanju teškog traumatskog šoka, u komi, sa jedva mjerljivim vitalnim parametrima. Zadobilo je izuzetno teske povrede glave i grudnog koša.

Od momenta prijema dijete je bilo na respiratoru u jedinici neurohiruške intezivne nege. Nažalost, uprkos svim naporima ljekara, djevojčica je podlegla povredama”, rekli su sinoć u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Ona je sa roditeljima, sestrom i bratom od 16 i 11 godina bila u “citroenu”, beogradskih registracija kada je kod Doljevca auto udario u bankinu i svi petoro su povrijeđeni.

Brat i sestra su joj dobro, ali su smješteni na Dječju kliniku. Otac je ostao nepovrijeđen, a majka je pregledana zbog bolova u ekstremitetima, piše “Kurir”.

 

 

 

Ostavite komentar: