Pregazio komšiju, pa zakopao kola, a onda ridao na sahrani!

Svaki zločinac pokušava da prikrije tragove svog zledela. Međutim, šta su sve počinici u stanju da urade i skinu sa sebe krivicu najbolje govori slučaj Danijela Kerčulja.

NjEgov zločin je otrkiven 27. oktobra 2016. godine. Tačnije, toga dana je šumar na putu između sela Grebenac i Dupljaja, na području Bele Crkve, pronašao tijelo mještanina Živojina Žebeljana (77). Odmah je bilo jasno da je nastradao na biciklu i da ga je pokosio automobil. Policija je došla na mjesto zločina i potraga je krenula.

Ubrzo je uhapšen Kerčulj, Živojinov komšija iz sela Dupljaja. Prikupljeni su svi dokazi i nije bilo sumnje da je pravi počinalac u pritvoru. Ali, automobila kojim je usmrćen starac nigdje nije bilo. Onda je islivala nevjerovatna priča.

Kerčulj je te večeri slavio u porodičnom domu, pa kada je nestalo pića krenuo je da dokupi. U pripitom stanju sjeo je za volan automobila „zastava 101“. Na putu do kuće, oko 18 sati, je i usmrtio komšiju. Naravno, produžio je dalje i nije ni pokušao da pružio pomoć unesrećenom starcu. Pravo sa mjesta nesreće odvezao se putem ka Kovinu. U blizini Deliblatske pješčare, na nepristupačnom terenu, zakopao „keca“! Supruzi je rekao da je automobil prodao, pišu “Novosti“.

Poslije je mrtva hladan otišao i na sahranu komšiji. Čak je i jaukao za svojom žrtvom. Ali, stavljene su mu lisice na ruke.

 

 

Ostavite komentar: