Poznati se opraštaju od Isidore Bjelice

Pisac Isidora Bjelica danas je u 52. godini izgubila bitku sa opakom bolešću, a poznate ličnosti se na društvenim mrežama opraštaju od nje.
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je putem Instagrama saučešće porodici preminule Isidiore Bjelice.
“Sa velikim žaljenjem primio sam vijest o smrti naše istaknute književnice Isidore Bjelice. Njen neobični životni put, kao i trag koji je ostavila na umjetničkoj sceni Srbije, ostaće zabilježen u brojnim knjigama i dramskim ostvarenjima. Isidora će ostati upamćena po svojim originalnim nastupima u javnosti, kao i po britkom pisanom izrazu i jedinstvenom stilu. Porodici i poštovaocima izražavam najdublje saučešće”, napisao je Vučić.

View this post on Instagram

Са великим жаљењем примио сам вест о смрти наше истакнуте књижевнице Исидоре Бјелице. Њен необични животни пут, као и траг који је оставила на уметничкој сцени Србије, остаће забележен у бројним књигама и драмским остварењима. Исидора ће остати упамћена по својим оригиналним наступима у јавности, као и по бритком писаном изразу и јединственом стилу. Породици и поштоваоцима изражавам најдубље саучешће.

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on

Glumica Milica Milša oprostila se od Isidore putem Instagrama, gdje je istakla koliko ju je pogodila vijest o njenoj smrti.
“Isi… Zar i ti drugarice… Zar i ti najdivnija… Ova planeta ostaje bez najboljih… Na nebu je sve više zvijezda, od danas ona najsjajnija se zove tvojim imenom. Sreća je bila poznavati tebe i družiziti se sa tobom, ta naša druženja i smijeh čuvam u srcu zauvijek. Volim te lijepa moja”, napisala je glumica.

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović podijelila je Isidorinu sliku, a uz to je napisala sljedeće:
“Mila moja, jako ćeš mi nedostajati. Neka te anđeli čuvaju”.

Pjevačica Vesna Đogani takođe je objavila fotografiju Bjelice, uz koju je samo stavila emotikon slomljenog srca.

View this post on Instagram

💔

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna) on

Izvor:(Nova.rs)

 

 

Ostavite komentar: