Potvrđeno iz Paname: Zvicer nije muškarac koji je ubijen u pucnjavi

Crnogorska policija dobila je preko svojih partnerskih službi potvrdu da ubijeni muškarac u Panami nije navodni vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, nezvanično saznaje portal Standard.

Policijske informacije, prema saznanjima portala Standard, ukazuju da ubijeni muškarac u Panami fizički ne liči šefu kavačkog klana Radoju Zviceru.

Uprava policije je uz identifikacionu i fizičku proveru dobila definitivnu potvrdu da Zvicer nije ubijen u Panami već da se radi o drugoj osobi čiji identitet još nije saopšten.

Mediji su prije dva dana, podsjetimo, objavili informaciju da je u pucnjavi u jednoj vili u Panami ubijen vođa kavačkog klana Radoje Zvicer.

Nešto ranije danas, podsjetimo, Vanja Zvicer, ćerka navodnog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, objavila je snimak na kome pjeva sa majkom Tamarom.

Snimak se pojavio nekih 48 sati nakon što je objavljena informacija da je Radoje Zvicer navodno upucan u Panami, a pretpostavlja se da su njegova supruga i ćerka na ovaj način željele da svima dokažu da je vođa kavčana ipak živ.

Ostavite komentar: