Potresna ispovijest Milke: Muža mi nema šest mjeseci, kažu da ga je ubio Nevoljin klan

Milka T, supruga nestalog Ranka Radoičića iz Vrbasa, čiji je auto nađen zapaljen na Kosovu, strahuje da je i on žrtva zloglasne grupe Veljka Belivuka.

Ranko Radoičić (39) iz Vrbasa nestao je polovinom novembra prošle godine, a supruga Milka T. tvrdi da su njegova dokumenta pronađena na jednoj benzinskoj pumpi na Kosovu, a dan kasnije i zapaljen automobil. Porodica od tada nema informacije o Ranku, a kako supruga kaže, po gradu kruže priče da njegov nestanak ima veze sa otmicama klana Belivuk-Miljković.

Prema riječima supruge Milke, Radoičić, koji je ranije osuđivan, 12. novembra joj je rekao da ide na put, ali ne i gdje.

“On nije imao običaj da mi govori gdje ide, ali se nikad nije zadržavao duže od jednog dana, redovno se javljao i vraćao u dogovoreno vrijeme. Ostavio je telefon kod kuće i otišao, a dva puta se tokom dana javio sa različitih brojeva. Međutim, dan kasnije dobila sam informaciju preko prijatelja da su njegova dokumenta nađena na benzinskoj pumpi u Vučitrnu. Sutradan me je pozvao i čovjek od koga je moj muž kupio auto i javio da je pronađen i zapaljeni automobil nedaleko od ovog mjesta”, priča Milka.

Ona je, kako tvrdi, desetak dana zvala njegove prijatelje, a kako se niko nije čuo sa Rankom, prijavila je nestanak policiji.

“Uzeli su njegov telefon, pa ga vratili, a kako mi je objašnjeno, ne postoji dokaz da je Ranko ušao na Kosovo, te se vjeruje da je ilegalno prešao administrativnu liniju. Šest mjeseci nema nikakvog traga od mog supruga, niti sam dobila ikakvu informaciju o njemu”, navodi sagovornica.

Milka kaže da nije tajna da je njen suprug ranije bio na odsluženju kazne.

Ranije osuđivan

“On je osuđivan zbog krađa i teških krađa, sada se nije vodio nikakav postupak protiv njega, ali zar njegov život vrijedi tako malo? Kada sam čitala tekstove o otmicama Veljka Belivuka, meni nije bilo dobro. Ne znam šta mi je sa mužem, da li je otet ili je možda ono najgore. Ljudi po gradu pričaju da je i njega Velja oteo, izjavljuju mi saučešće na ulici pred djetetom, koje ništa ne zna”, kroz suze kaže Milka i dodaje da njen suprug Belivuka nikada nije pominjao, niti da ona ima informaciju da su se poznavali.

Ostavite komentar: