Potjera ulicama grada: Bježao od policije, pa se sudario i poginuo VIDEO

Snimak na kome sivi automobil niških registarskih tablica juri ulicama ogromnom brzinom, a za njim nekoliko policijskih patrola u pokušaju da ga stignu i zaustave, osvanuo je na internetu.

Pretpostavlja se da je riječ o automobilu koji je izazvao sudar u toku dana, na putu Niš-Prokuplje kod Jugbogdanove, kada je stradala jedna osoba, a dvije povrijeđene.
Pretpostavlja se da je J.G (28) vozač “ševroleta” niških tablica koji je izazvao udes prethodno bježao od policije koja je pokušala da ga zaustavi još u Nišu, najverovatnije jer za njim postoji raspisana poternica, prenosi Blic.
Kako se navodi, saobraćajna policija je vršila redovnu kontrolu saobraćaja i pokušala da zaustavi vozača “ševroleta” svjetlosnom signalizacijom, ali je on odbio da stane i počeo je da bježi.
Vozač se na ovaj potez vjerovatno odlučio pošto za njim postoji raspisana potjernica Osnovnog suda u Aleksincu, zbog teške krađe.

Naime, sa mladićem je bila i njegova djevojka J.P (19).
Scena kao iz akcionog filma usledila je kada je mladić krenuo da bježi u pravcu naselja Bubanj, pa ka Željezničkoj stanici i Novom Selu, Merošini i na kraju ka Jugbogdanovcu. Tu je, zbog ogromne brzine, izazvao nesreću prešavši na suprotnu stranu kolovoza i sudarivši se sa “audijem”.
Bjegunac od policije je poginuo na licu mjesta, dok su tri osobe povrijeđene u udesu. Prizor na licu mjesta je stravičan! “Audi” je završio u jarku, a “ševrolet” čak pedesetak metara dalje na poljani. Na licu mjesta je veliki broj policajaca.
U “audiju” su bili supružnici B. K. (61) i L. K. (53), oboje iz Niša, navodi se.
U potjeri za za vozačem učestvovalo je osam policijskih vozila i dvojica motociklista policajaca. Povrijeđeni su vozač i suvozač “audija”, kao i jedan putnik iz “ševroleta”.
Na licu mjesta intervenisali su i vatrogasci, koji su izvlačili povrijeđene iz slupanih karoserija automobila. Nezvanično, J.G. nije imao izdatu vozačku dozvolu.
Ovu scenu sa kobnim ishodom video je veliki broj ljudi na Instagramu, a reakcije su bile burne.

Ostavite komentar: