Porodica zavijena u crno! U saobraćajnim nesrećama za dvije godine izgubili dva sina

Velika tragedija u Suvom Dolu. Porodicu Stojković zadesila je smrt najbližeg – drugi put za dvije godine. Juče im je poginuo stariji sin M. S. (37).

On je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Poginuo je kao pješak u sudaru sa vozilom na regionalnom putu Vranje – Vladičin Han u selu Ranutovac.

M. S. je tada prebačen na PTO Zdravstvenog centra Vranje, gdje je podlegao povredama. Nakon uviđaja Osnovno javno tužilaštvo naložilo je vanredni tehnički pregled vozila, obdukciju tela nastradalog mladića i zadržavanje do 48 sati za vozača “mercedesa”.

Nadležni kažu da je prema prvim podacima riječ o krivičnom djelu “teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja”.

Ono što sugrađani znaju jeste da se u istoj kući porodica najprije oprostila od mlađeg sina, te da je i on nastradao u saobraćaju. Naime, prije dvije godine, mlađi sin, A. S. (33) nastradao je nakon što je u njegovom automobilu tokom vožnje eksplodirala plinska boca.

– Ono što mi znamo je da je ta boca eksplodirala, možda se on ugušio i prije paljenja automobila. Moj brat je bio jedan divan, mlad i vredan čovjek. Niko za njega nikada nije rekao ružnu riječ – rekao je tada brat M. S, piše Telegraf.

Ostavite komentar: