Porodica ubijene Nataše i njenih sinova u šoku: Ne znamo šta se desilo, slomljeni smo

Tijela Nataše Pajović Martinović i njenih sinova Marka (11) i Mašana (8) stigla su na Cetinje, potvrdili su članovi porodice.

Podsjetimo, Nataša i njeni sinovi stari 8 i 11 godina prve su žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića, koji je juče na Cetinju u najvećem masakru u novijoj crnogorskoj istoriji ubio 10 ljudi, a ranio šest. Borilović je najprije upao u kuću Martinovića, upucao Natašu i njene sinove koji su probali da se sakriju. Potom je pozvao njenog muža, rekao mu šta je uradio, izašao na ulicu i počeo redom da ubija komšije i prolaznike.

“Ne znamo šta se desilo, slomljeni smo. Natašu i decu su donijeli na Cetinje, stigla su tijela…”, kroz suze je rekla rođaka.

Sahrana nesrećne Nataše i dječaka obaviće se danas i sutra na lokalnom groblju u 15 časova.

Prema prvi podacima istrage, pomahnitali Borilović juče je u 15.30 došao na sprat kuće u kojoj su kao podstanari živeli Martinovići. Kod kuće su bila samo djeca i njihova majka. Natašin muž, i otac mališana, u tom trenutku nije bio kod kuće. Do rasprave je, navodno, došlo zbog kirije – kako i šta tačno, nikome nije poznato.

Pomahnitali Borilović uzeo je oružje i zapucao – najprije u djecu, koja su pokušala da se sakriju iza vrata, a potom u Natašu. Mališani su preminuli na licu mjesta, a nesrećna žena podlegla je povredama u bolnici. Potom je nastavio svoj krvavi pir i ubio još sedam osoba, a ranio šest! Zaustavljen je kada ga je presreo jedan od mještana i ubio ga, prenosi Blic.

Ostavite komentar: