Poput horor filma: Muškarac ubio ženu pa osam dana živio pored njenog tijela

Za ubistvo Julije H. (58) iz Adorjana, osumnjičen je njen nevjenčani suprug Tibor V. (53) iz tog sela kod Kanjiže.

Nakon zločina koji je, kako se sumnja, počinio metalnom šipkom još 8. juna, Tibor je nastavio normalno da živi kao da se ništa nije dogodilo. Zločinu kakav se u ovom selu ne pamti, prethodila je svađa nevjenčanih supružnika.

Tijelo nesrećne žene pronađeno je osam dana kasnije. Komšijama je bilo sumnjivo jer danima nisu viđali Juliju da izlazi iz kuće.

“Njih dvoje su nevjenčano živjeli tri godine, a nakon ubistva Tibor je nastavio da normalno živi. On je boravio u jednoj sobi, dok se u drugoj nalazilo beživotno tijelo. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici, u čijoj je nadležnosti ovaj zločin”, prvi su detalji istrage, prenosi Kurir.

Policajci su u utorak uveče pronašli Tibora u Kanjiži. Kad su ga doveli do kuće u Adorjanu, pritisnut dokazima, inspektorima je priznao kako je počinio zločin. Tibor nije ranije dolazio u sukob sa zakonom, a policija nije imala saznanja niti prijava o nasilju u porodici.

– “Nakon što se kobnog dana vratio kući, između nevjenčanih supružnika je izbila žučna svađa. Tibor je iz špajza uzeo metalnu šipku i nasrnuo na Juliju. Nanjete povrede u predjelu potiljka bile su fatalne”, potvrdio je dobro obaviješten izvor iz istrage.

Policijska uprava u Kikindi saopštila je danas da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati i da će nakon isteka tog vremena, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Ostavite komentar: