Policija upala u bolnicu! Uznemirujući poziv o bombaškom napadu nadležne “digao na noge”

Pripadnici kosovske policije od jutros na ulazima u bolnice i zdravstvene ustanove sprovode mjere kontrole svih vozila i putnika pošto je policija dobila dojavu da će u nekoj od bolnica na Kosovu i Metohiji biti izveden bombaški napad.

Akcija pooštrene kontrole prilaska bolnicama i zdravstvenim ustanovama sprovodi se na cijelom području Kosova i Metohije, rečeno je Srni u Kosovskoj policijskoj službi.

“Policiji se javila jedna osoba koja je zapretila da će da napadne nekoga u bolnici”, navedeno je u saopštenju iz policije.

Rukovodstvo Kliničko-bolničkog centra /KBC/ Priština sa izmještenim sjedištem u Gračanici jutros su iz Policijske stanice u Gračanici zamolili da osoblje u bolnicama u Lapljem Selu i u Gračanici “bude budno” i da policiju odmah obijaveste o sumnjivim osobama. Iz KBC-a su naveli da je policija jutros izvršila rutinsku kontrolu nekoliko automobila na ulazima u odvojenim odjeljenjima u Lapljem Selu i u Gračanici.

Mediji na Kosovu i Metohiji javljaju da pripadnici kosovske policije od jutros zaustavljaju vozila koja ulaze u krug KBC-a u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici i pretresaju sve automobile, nakon dojave da će u nekoj od bolnica na Kosovu i Metohiji biti izveden napad.

Direktor KBC-a Kosovska Mitrovica Zlatan Elek rekao je da među zaposlenima u toj ustanovi nema uznemirenosti i da će sarađivaćeti s policijom.

Ostavite komentar: