Policija se oglasila o teškoj nesreći: Traktor pun maturanata vozio maloljetnik?

Više od 10 maturanta Srednje škole Mate Blažine u Hrvatskoj povrijeđeno je danas u prevrtanju traktora sa prikolicom na prvom oštrom zavoju puta Labin-Prtlog, a prema nezvaničnim informacijama, traktorom je upravljao maloljetnik.

Nesreća se dogodila na norijadi dok su se maturanti nakrcani u dva kamiona i dva traktora vozili u Prtlog gdje je trebalo da nastave proslavu završetka školovanja.

Policija je saopštila da su dojavu o nesreći dobili oko 10.40 sati, a prema dosad utvrđenim informacijama, ukupno 16 osoba zatražilo je ljekarsku pomoć.

O svemu se oglasila i srednja škola Mate Labinu koju pohađaju povrijeđeni učenici.

“Želimo da vas obavijestimo o trenutnom stanju i preduzetim mjerama. Nijedna povreda nije označena kao kritična. Djeca koja su povrijeđena su trenutno pod medicinskim nadzorom. Molimo Vas da ostanete mirni i pružite podršku djeci tokom ovog teškog razdoblja. Ukoliko vam je potreban dodatna podrška i pomoć, obratite se školskom osoblju. Uzajamna podrška i ljubav su ključne za fizički i emocionalni oporavak djece zato budimo zajedno”, saopštili su iz škole.

Ostavite komentar: