Policija konačno uhvatila maloljetnika: Sa kapuljačom na glavi i štapom u ruci plašio narod VIDEO

14.10.2020. | 11:02

Leskovačka policija rasvijetlila je slučaj fantoma koji je u prvoj polovini septembra danima plašio stanovnike naselja Zele Veljković u Leskovcu, tako što je sa kapuljačom na glavi i štapom u rukama stajao i osmatrao njihova dvorišta, a u jednom slučaju preskočio preko zida i ušao u dvorište.

Riječ je, o maloljetniku starom 17 godina, koji je 1. oktobra nožen napao policijace koji su mu ušli u trag i uhapsili ga.

Policija je povodom slučaja ovog maloljetnika iz Leskovca izdala saopštenje..

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnijeće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Sumnja se da je on 16. septembra ove godine u naselju Zele Veljković u Leskovcu ušao u jedno dvorište, preskočivši kapiju, a potom sa drvenom palicomu ruci prijetio vlasniku.

Inače, maloljetnik se trenutno nalazi u pritvoru koji mu je odredio sudija za maloljetnike Višeg suda u Leskovcu jer je, kako se sumnja, 1. oktobra nožem napao policijske službenike“, navodi se u saopštenju, piše Telegraf.