Pokolj u Knjaževcu: Ubio zeta i unuku, teško ranio snaju i drugog unuka

Policija je uhapsila Nenada RoniĆa (63) koji je sinoć oko 20 časova u dvoriŠtu porodične kuće u Knjaževcu hicima iz puške ubio dvije osobe, a dvije teško ranio i potom pobjegao sa lica mjesta.

Od zadobijenih povreda u dvorištu porodicne kuće Ronića odmah je preminuo Jastreb Asanović (38), dok je Ivan Ronić (19) podlijegao povredama u knjaževackoj bolnici.

Ubijeni su inače, kako saznaje Pink.rs, Ronićev zet i unuk, dok su Romana (20) i B.R. (15) koji su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu, njegova snaja i unuk. Ronić je nakon krvavog pira bacio pušku u dvorište i pobjegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija ubrzo uhapsila.

Kako saznaje Pink.rs, u porodoci Ronić do sada nije bilo prijava za nasilje, a krvavom zločinu prethodila je porodična svađa.

Policija, po nalogu tužioca, obavlja uviđaj na licu mjesta. Policijska uprava u Zaječaru večeras je inače saopštila da je uhapsila napadača koji je u Knjaževcu, hicima iz puške usmrtio dvije osobe, od kojih je jedna od zadobijenih povreda preminula na licu mjesta, dok je druga podlegla povredama u knjaževačkoj bolnici.

-Takođe, napadač je teško ranio još dvije osobe, a potom pobjegao sa lica mjesta, ali je brzom intervencijom policije ubrzo pronađen i uhapšen. Uviđaj je u toku – navodi se u saopštenju.

Zločinu je prethodila svađa između Ivana Ronića i njegovog brata od strica K.R. kog je Ivan pretukao, nakon čega se K.R. požalio djedi Nenadu, koji je potom uzeo pušku i otpočeo krvavi pir.Ostavite komentar: