Pojavio se snimak jezive likvidacije: Ubica je prišao Nikoli s leđa i zapucao čak sedam puta

Dani i mjeseci prolaze, a rješavanje dvije najveće misterije u Kragujevcu nije krenulo sa mrtve tačke – ubistvo Nikole Zečevića – Zeke (38) iz Kragujevca i nestanak Božidara Božovića- Bože (33) takođe iz ovog grada, jednog od vođa kriminalne grupe „Volpe“.

Sedam hitaca plaćenog ubice 12. februara ove godine presudila su Nikoli Zečeviću- Zeki (38) iz Kragujevca, prenosi Ucentar.rs.
Naočigled desetak prolaznika atentator mu je prišao s leđa i u pucao u njega, a kasnija obdukcija će utvrditi da je metak u vrat kojim je žrtva „ovjerena“- bio koban! Zečević je umro na putu ka Kliničko-bolničkom centru „Kragujevac“ u kolima Hitne pomoći.

Sedam hitaca u Zeku pred desetak svjedoka

Direktor MUP-a Srbije Vladimir Rebić izjavio je da policija ima saznanja da je Zečević bio upleten u preprodaju narkotika, ali da se ne može tvrditi da je to uzrok likvidacije. U međuvremenu, pominjalo se i zelenašenje, trgovina oružejm, poslovi sa Albancima, dug prema jednog od ozloglašenih kriminalnim klanova iz Crne Gore.

Ulje na vatru dodala je i činjenica da je policija u centru grada pronašla „štek“ sa oružjem, ekplozivom i drogom za koji se sumnja da je pripadao upravo pokojnom Zečeviću. U strogom centru grada, između ostalog pronađeno je navodno čak tri kilograma vojnog ekploziva „pentrit“ što je dovoljno da u krugu od pedesetak metara sve odleti u vazduh.

Video ubistva pogledajte na ovom linku.

Ostavite komentar: