Pijan pada preko stola: Predsjednik opštine “pod gasom” VIDEO

Predsjednik opštine Požega u Srbiji Đorđe Nikitović, inače najmlađi opštinski funkcioner, po svemu sudeći voli dobar provod i “čašicu”. Naime, na društvenim mrežama se pojavio njegov snimak sa jedne proslave kako pijan pada preko stolova na ljude koji su se nalazili naspram njega.

Već nekoliko dana kruži video snimak predsjednika opštine Požega Đorđa Nikitovića, člana Srpske napredne stranke, koji se u vidno pijanom stanju penje na stolicu, nakon čega gubi ravnotežu i pada preko stolova.

Povodom spornog video snimka, koji je osvanuo na društvenim mrežama, Đorđe Nikitović kaže da se pomenuti događaj odigrao mnogo prije nego što je stupio na funkciju, te da očigledno neko ima namjeru da mu istim naškodi.

“Riječ je o bratovom osamnaestom rođendanu. Znači, nije snimak od prije godinu dana, nekoliko mjeseci ili slično, već dosta ranije i to prije nego što sam postao predsjednik”, kaže Nikitović i dodaje da je ovaj snimak samo sada “isplivao” u javnosti.

“Očigledna je namjera da mi se naškodi. Tako da, nemam ništa više da dodam”, dodaje predsjednik opštine Požega za nova.rs.Ostavite komentar: