Paulu svi znaju: Kćerka Kolumbijke iz džipa koji je odletio u vazduh bila u vezi sa Ronaldom FOTO

U trenutku eksplozije džipa na Novom Beogradu u vozilu je sa Strahinjom Stojanovićem bila i Kolumbijka Sonja S. G. (45) koja ima kćerku Paulu, dobro poznatu javnosti.

Eksplozija se dogodila danas oko 12 sati u ulici Omladinskih brigada. Stojanović je podlegao povredama u Urgentnom centru. Sonja nije životno ugrožena, zadobila je lakše tjelesne povrede.

Kolumbijka na društvenim mrežama ima mnoštvo zajedničkih fotografija sa Strahinjom.

Sonja ima kćerku Paulu koja je model i manekenka i dobro je poznata javnosti, prenosi Pink.rs. Naime, Paula je veoma aktivna na društvenim mrežama, a slavu je stekla kada su procurili snimci njenog intimnog druženja sa Kristijanom Ronaldom.

Ti snimci su isplivali 2016. godine, a tada su portugalski mediji tvrdili da su ljepotica iz Bogote i najplaćeniji fudbaler na svijetu u svojim strastima uživali samo jednu noć, nakon što je on upoznao u jednom noćnom klubu na Ibici.

Ronaldo je te večeri slavio sa prijateljima titulu prvaka Evrope koju je osvojio sa Real Madridom. Ni Paula, a ni Ronaldo nisu demantovali sporne video snimke, a samo jedan pogled na eksplicitni sadržaj i svima je jasno da ni nema šta da prigovore predstavnicima sedme sile.

Ostavite komentar: