“Pali” tokom pretresa: Uhapšena dvojica dilera droge, jedan od njih je maloljetan

Budvanska policija uhapsila je lica čiji su inicijali B.B. (18) i N.A. (17) zbog sumnje da su u dužem periodu kupovali marihuanu i kokain koji su prodavali na području Budve.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje koriste ova lica, izvršenim po nalogu Višeg suda u Podgorici, pronašla drogu i novac od prodaje narkotika.

Policija je došla do saznanja da su B.B. i N.A. u dužem periodu kupovali marihuanu i kokain od N.K. koji je promijenio ime u V.C.(24). Oni su drogu dalje distribuisali na području Budve.

Postupajući po ovom predmetu policijski službenici su u prethodnom periodu izvršili više pljenidbi droge.

Protiv V.C, B.B. i maloljetnog N.A. podnesena je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

U saopštenju se navodi da su B.B. i N.A. lišeni slobode i biće privedeni nadležnom tužilaštvu u Podgorici uz krivičnu prijavu, dok je za licem V.C. prethodno nacionalnu potjernicu raspisao Viši sud u Bijelom Polju zbog istog krivičnog djela i on se trenutno nalazi u bjekstvu.

Ostavite komentar: