Ovo je sestra ubijene Jasmine Dominić

Portparol Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu Darko Galić potvrdio je da je stigao nalaz obdukcije ženskog tijela nađenog u subotu u zamrzivaču porodične kuće u Palovcu, i rekao da je obdukcijom utvrđen uzrok smrti i činjenice važne za istragu. Smiljana Srnec, osumnjičena sestra u srijedu ujutro privedena je na ispitivanje.

Srnec je na ispitivanje na ŽDO u Varaždinu dovedena oko 7:30.

Čeka se odluka o tome hoće li Smiljana Srnec biti poslata u pritvor, a oko 12 sati očekuju se izjave ŽDO-a.

Podsjetimo, osumnjičena 45-godišnja Smiljana Srnec je od subote, 16. februara u pritvoru u međimurskoj Policijskoj upravi zbog osnovane sumnje da je počinila ubistvo. Policija je tada objavila kako postoji sumnja da je nađeno tijelo njene sestre Jasmine Dominić, koja se kao nestala vodila od 2005., a nije viđena od 2000.

U Palovec je u utorak stigla i majka Smiljane i pokojne Jasmine koja živi u Njemačkoj.

Sahrana Jasmine Dominić biće održan u 15 časova na mjesnom groblju u Palovcu, navodi se na osmrtnici koja je stavljena na ulazu u dvorište porodične kuće u kojoj živi porodica Smiljane Srnec.

Podsjetimo, Jasmina je nestala još 2000. godine, a policija je potvrdila da je njen nestanak 16. avgusta 2005. godine prijavila njena majka, koja je i tada živjela i radila u Njemačkoj. Otac je umro 2013. godine.

Tijelo Jasmine Dominić nestale, dakle, prije 19 godina pronađeno je ove subote u zamrzivaču porodične kuće u inače mirnom i pomalo zatvorenom međimurskom selu Palovcu, a za zločin osumnjičena je njena sestru Smiljanu Srnec. Pretpostavlja se kako je 45-godišnja Smiljana sa svojom porodicom gotovo 20 godina živjela u kući u kojoj je u zamrzivaču držala leš vlastite sestre.

 

Izvor:(n1info.com)

 Ostavite komentar: