Ovo je mladić koji je poginuo u strahovitom udesu nakon kog je motor ostao da visi na strujnim kablovima

Motociklista Marko Mašić (22) koji je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći u Šapcu kada je izgubio kontrolu nad “jamahom”, sletio s puta i preminuo na licu mjesta, bio je strastveni vozač motocikala.

Ovaj mladi motociklista rođen je u Dublju, opština Bogatić, gdje je završio Mačvansku srednju školu Bogatić.

Život je prerano izgubio kada je svoju “jamahu” vozio kroz Knez Mihailovu ulicu u ovom mjestu. Nakon što je izgubio kontrolu nad motorom, sletio je u kanal i udario u banderu, a motor je od siline udarca odletio u vazduh i zakačio se za strujne kablove.

 

Njegovo tijelo nađeno je pedesetak metara od mjesta nesreće…

Mladi motociklista osim što je bio ljubitelj velikih brzina, bio je i pristalica fudbalskog kluba Partizan.

U posljednja dva mjeseca motocikli su na putevima u Mačvi odnijeli dva života. Prije nesreće koja se danas dogodila u Zminjaku, juče je nešto nakon nesreće u kojoj je Mašić poginuo, preminuo još jedan motociklista u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Guberevac, kod Knića. Nedavno je i 23. marta u Duvaništu, vozač motora je na mjestu poginuo u direktnom sudaru sa putničkim automobilom.

U Srbiji je prošle godine poginulo 49 motociklista od kojih su tri na području Policijske uprave Šabac koja obuhvata osam opština Mačvanskog okruga. Motociklisti su u ovom kraju lane učestvovali u 37 od ukupno 1000 saobraćajki koje su evidentirane.

 

Izvor:(SrpskaInfo)

 

Ostavite komentar: