Otvorena bolnica Dritanovog brata i Milice Đurđić, partnerke Ane Brnabić FOTO

Bolnica BioCell Hospital otvorena je 30.septembra u Omladinskih brigada na Novom Beogradu, klinika brata crnogorskog premijera Dritana Abazovića, a na kojoj partnerka premijerke Srbije Ane Brnabić radi kao načelnica Odjeljenja radiologije.

„U sinergiji sa kompanijama i institucijama težimo tome da realizujemo sopstvena istraživanja i sarađujemo sa naučnim i kliničkim institucijama u Srbiji i u svijetu. Time dajemo doprinos razvoju i unapređenju medicine, na to sam posebno ponosan. Danas je veliki dan za sve nas“, rekao je dr Džihan Abazović, osnivač Vincula Biotech Group-a i BioCell hospital, vodeći ekspert Regenerativne medicine.

Profesor Dušan Marić, specijalista ortopedije i dječije hirurgije, osnivač Vincula Biotech Group-a i BioCell hospital, izjavio je: „,Ovo je prilika da na pravi način približimo naša znanja, vještine i naučnotehnološka dostignuća, kako našim pacijentima, tako i svakodnevnoj praksi.“

Doktorka Milica Đurđić, načelnik Odjeljenja radiologije, s ponosom je izjavila: ,,BioCell Hospital okuplja vodeći tim medicinskih stručnjaka, priznatih u svijetu i kod nas. Naše dugogodišnje kliničko i naučno iskustvo, ali i razvoj koji ide u korak sa najnovijim dostignućima u medicini, sada su objedinjeni u jednoj instituciji, u BioCell bolnici. To me mnogo raduje. Za mene i za moju karijeru je ovaj dan veoma važan“, prenosi Blic.

 

 

Ostavite komentar: