Osveta za sukob s njegovim bratom: Ovo je muškarac osumnjičen za silovanje mladića (19)

Policija je uhapsila N. M. (21) i njegovog druga M. N. (21) zbog sumnje da su u Beloj Crkvi pretukli i seksualno zlostavljali mladića (19).

Pančevac N. M. (21) uhapšen je zbog sumnje da je u ponedjeljak u Beloj Crkvi pretukao i silovao mladića (19), navodno kako bi mu se osvetio zbog sukoba koji je oštećeni imao s njegovim bratom.

Lisice su juče, i to naočigled novinara Kurira, stavljene i M. N. (21), u čijoj sobi se desio zločin.

On je, kako se sumnja, pobjegao zajedno sa N. M, ali se juče vratio u svoj stan. Dok su ga policajci privodili, njegovi rođaci su vikali: “Nije on kriv, ne stavljajte mu lisice”.

“Žrtva i uhapšeni se poznaju. U ponedjeljak su se našli u parku, kupili su pivo i otišli u sobu M. N. Tamo su pili i slušali muziku”, prepričava izvor i nastavlja: “N. M. je zgrabio šipku. Udarao je žrtvu po tijelu. Navodno se razbjenio jer se sjetio da je oštećeni ranije tukao njegovog brata.”

Prema riječima izvora Kurira, poslije batina uslijedilo je i seksualno zlostavljanje.

“Primorao ga je da ga oralno zadovoljava, a potom ga je i silovao. Isprebijani mladić nije imao snage da se brani. Pošto je završio sa iživljavanjem, N. M. je pobjegao, a žrtva je uspjela da ode u dom zdravlja i potraži pomoć”, kaže izvor.

Ljekari su mu konstatovali teške povrede, kao i one nastale silovanjem, i pozvali su policiju.

“Žrtva je ispričala šta se desilo i gdje. Potraga je odmah počela i N. M. je ubrzo uhapšen u Pančevu. Priznao je da je pretukao i silovao momka”, objašnjava sagovornik.

Uloga drugog uhapšenog tek treba da se utvrdi. On tvrdi da nije niti tukao niti silovao žrtvu, već da je pokušao da spriječi sukob. Ipak, postoje indicije da je i on učestvovao u batinanju.

Rođaci uhapšenog N. M. kažu da je on problematičan odmalena.

“Hapšen je i bio je u zatvoru zbog krađa. I njegov brat je problematičan, navodno je i on nekoga silovao”, rekli su rođaci.

 

Ostavite komentar: