Oštre korona mjere! Policijski čas u Crnoj Gori od ponoći do pet sati ujutro

U Crnoj Gori od sutra do petka, 23. aprila, policijski čas će trajati od ponoći do pet časova, a na snazi ostaje zabrana muzike u ugostiteljskim objektima, rekla je ministar zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

Bojovićeva je navela da je produžen rad ugostiteljskim objektima do 23 časa, a da postoji mogućnost da će zabrana muzike biti ukinuta sljedeće nedjelje. Ona je navela da će marketi, supermarketi i hipermarketi raditi od sedam sati do 22 časa, a prodavnice odjeće, obuće, frizerski i kozmetički saloni do 22 časa.

Bojovićeva je dodala da će u Podgorici i Danilovgradu biti dozvoljeno pohađanje škola, kao i da će i u tim opštinama biti dozvoljen rad teretenama, fitnes centrima i priređivačima igara na sreću do 22 časa.

“Ugostiteljski objekti će i u ovim opštinama raditi do 23 časa, a tržni centri, tezge i štandovi do 22. Međugradski saobraćaj i u ovim opštinama je dozvoljen”, rekla je ona. Bojovićeva je rekla da se u Nikšiću, Mojkovcu, Beranama, Pljevljima, Kolašinu, Šavniku i Andrijevici produžavaju aktuelne mjere.

Organizovanje zabavnih i rekreativnih aktivnosti za djecu i odrasle na otvorenom /luna-park, panoramski točak i slično/ i dalje je zabranjeno.

Ostavite komentar: