Ostavila sina (3) i supruga: Milica je otišla da spava, a ujutru je nisu pronašli FOTO

24.07.2020. | 07:46
Milica Jakovljević 20 iz sela Osipaonica kod Smedereva nestala je u ponedjeljak ujutru od kada joj se gubi svaki trag, otkrio je njen suprug Jovan Jakovljević.

Prema svjedočenju supruga, uoči nestanka, Milica je bila sa njihovim trogodišnjim sinom kod kuće.

“Radio sam treću smjenu, a ona je uveče legla da spava sa našim djetetom. Kada su se moji roditelji ujutru probudili, nije je bilo u krevetu. Od tada je tražimo, ali od nje ni traga ni glasa”, tvrdi suprug Jovan. Milica je svom suprugu jutro kada je nestala, u 4.58 poslala poruku na Fejsbuku samo sa dvije riječi – “Zbogom bebi”.

“Nikome se nije javila. Ni svojoj porodici, ni prijateljicama. Danima pretražujemo okolinu, tražimo je po napuštenim vikendicama, šumama, svuda. Više ne znamo ni gdje da tražimo”, navodi Miličin suprug. Njen mobilni telefon nije dostupan od utorka, a nije ni na Fejsbuku od trenutka kada je poslala suprugu poruku. Četvrtog dana otkako nema njegove supruge, Jovan kaže da ne može ni da pretpostavi gdje se nalazi. Kao mogući povod odlaska iz kuće, vidi svađu koju si imali prije dvadesetak dana.

Suprug Jovan dalje svjedoči da je Milica ove godine u martu pokušala da se ubije.

https://www.facebook.com/gresnik.bezduse/posts/1191603831207836

“Tada je nestala 10. marta i potom pokušala da se ubije skokom sa nadvožnjaka na putu Osipaonica – Skobalj. Srećom, lakše je povrijeđena samo, a nakon toga bila je neko vrijeme u psihijatrijskoj bolnici u Kovinu”, kaže Jovan. On je i sada provjeravao u kovinskoj ustanovi, ali bez uspjeha.

Inače, u proteklih par dana u Smederevu su nestale tri žene, saznaju Novosti nezvanično.

Osim Milice, policiji je prijavljen nestanak još dvije žene iz Smedereva. Jedna je stara 43 a druga 45 godina. Porodica moli sve ukoliko negdje vide ili prepoznaju Milicu Jakovljević da jave na sljedeće brojeve telefona : 0643018590 ili 0637020641 ili najbližoj policijskoj upravi.