Optužnica protiv monstruma koji je sjekirom ubijao mačiće

02.05.2019. | 21:50

Na društvenim mrežama ovih se dana širi stravičan video ubijanja mačića koji je nastao prošlog ljeta.

Kako je objavio pokret “Levijatan” koji se bavi slučajevima zlostavljanja životinja, video je nastao u Lovčiću, mjestu između Nove Gradiške i Slavonskog Broda.

Kako saznaje Index.hr, jedan od dvojice monstruma koji se pojavljuju na videu brutalnog ubijanja mačića je Antun Kuzmić iz Lovčića.

On je sve snimao i poticao ubijanje govoreći “Deri miško”, a nakon što je njegov prijatelj mačiću sjekirom prerezao vrat, a mačić se počeo trzati, vikao je: “Što se ritaš pi**a ti materina, što se ritaš?” Ali tu se nije zaustavio.

S njegovog je Fejsbuk profila, nakon što se snimka pojavila na društvenim mrežama, objavljen komentar s priznanjem monstruoznog čina sa snimke, ali i s prijetnjama svima koji su ga zbog toga prozvali. Nepismeni i izuzetno vulgarni komentar koji sadrži jasne prijetnje prenosimo u izvornom obliku:

– Mamu mav kulturno je** Uz dužnu poštovanje vas sve nabijem naduzni ku*** Mamu vam je*** četničku i ustašku i da vam je** bog mater i vama i mačićima. Osjeko sam mačiću glavu a osiću ću i i vama glavu…”

Sporni komentar je poslan slavonsko-brodskoj policiji od koje se očekuje daljnja istraga.

Kako prenosi SrpskaInfo, policija je potvrdila kako je snimka nastala prošlog ljeta, te kako je protiv dvojice mladića podignuta optužnica.