Ona bila trudna: Poznat identitet mladića i djevojke koji su pronađeni mrtvi

U dvorišnom stanu zgrade u Zrenjaninu pronađena su tijela Nenada B. (25) i Katarine J. (23), koja je bila u četvrtom mjesecu trudnoće.

Kako saznaju “Novosti“, Nenad je iz Kikinde i radio je u jednom privatnom pogrebnom preduzeću, ali je dobio otkaz.

Katarina je porijeklom iz Ruskog Sela kod Kikinde.

“Bila je velika toplota, muškarac je ležao na ćebetu, mlađa žena pored njega, okrenuta prema zidu, u stanu nije bilo kreveta niti drugih stvari, očigledno su se ugušili usljed velike toplote, plinska peć samo što nije eksplodirala”, kaže komšija koji je obio bravu, u prisustvu policije i gazdarice, uz napomenu da nije bilo lako jer je ključ bio u bravi sa unutrašnje strane.

“Morao sam pajserom, tako je gazdarica, inače starija žena, rekla i dala saglasnost da tako uradim”, dodao je komšija, potvrđujući da nesrećnu djevojku i mladića, niko od brojnih stanara u dvorišnim stanovima okolo, nije ni čuo ni vidio.

“Oni su se u stan uselili u prošlu subotu, jako su mi bili simpatični, htjela sam da im ne naplatim kiriju, samo da redovno plaćaju dažbine i dogovor je bio da Nenad, tako mi je rekao da se zove, u ponedjeljak dođe na konačan dogovor i eto”, kaže 83-godišnja vlasnica stana.

Ostavite komentar: