Oglasio se gradonačelnik Dečana povodom trostrukog ubistva

Gradonačelnik Dečana Bashkim Ramosaj oglasio se večeras na Fejsbuku i napisao “da je šokiran i tužan zbog zločinačkog napada u Glođanu, gdje su život izgubile tri osobe, među kojima i dva studenta”.

„Šokiran sam i tužan zbog zločinačkog napada u Glođanu, gdje su život izgubile tri osobe, među kojima i dva studenta. Najiskrenije saučešće porodicama koje su izgubile svoje najmilije, pridružujemo vam se u ovom teškom vremenu za sve nas. Apelujem na organe za sprovođenje zakona da što prije otkriju i uhapse počinioca ovog gnusnog krivičnog djela“, napisao je Ramosaj, prenosi “Nova.rs”.

Podsjećanja radi, tri osobe su nastradale, a najmanje dvije povrijeđene u pucnjavi na autobus sa učenicima koja se oko 19 sati dogodila u selu Glođane kod Dečana..

Podsjetimo, nepoznata osoba pucala je na autobus i ubila vozača i dva učenika. Mediji na albanskom objavili su da je poginuo vozač Gani Đokaj i učenici L. H. I G. M.

Motiv napada nije poznat, a Ekonomiaonline prenosi da je maskirana osoba vatrenim oružjem napala autobus. Policijski izvori su rekli da je osumnjičeni pobjegao seoskim poljem nakon pucnjave.

Autobus je saobraćao od Dečana do Glođana, a Prema nezvaničnim informacijama u njemu nije bilo Srba.

 

 

Ostavite komentar: