Oglasila se djevojka Crnogorca ubijenog na Pagu: Bila sam s njim u Hitnoj

Crnogorac Goran Vlaović (38), navodni pripadnik škaljarskog klana, koga je prema nezvaničnim informacijama ubio Srbin na ostrvu Pag u Hrvatskoj, nalazio se na odmoru sa djevojkom manekenkom Draganom Banić.

Nekadašnja misica javila se “Kuriru” i potvrdila da joj je dečko ubijen i da su bili zajedno na odmoru.

“Došli smo na odmor na ostrvo Pag. Ne znam šta se tačno dogodilo. Nisam vidjela taj trenutak, ali sam bila sa njim u hitnoj. Užasno mi je. Mnogo se loše osjećam”, rekla je za “Kurir” Banićeva koja je sa ubijenim Goranom bila u vezi dvije i po godine.

Manekenka nije mogla mnogo da priča od šoka.

“Sve je istina. Mnogo sam loše, nije mi dobro, jako sam loše, razumite me”, gušila se u suzama nesrećna djevojka koja je praktično bila svjedok smrti svog momka.

Lijepa Dragana je inače dovođena u vezu sa mnogim fudbalerima među kojima su i bili i pojedini aktuelni reprezentativci Srbije. Bila je navodno i sa poznatim pjevačima.

Goran Vlaović ubijen je jutros oko 6 sati ujutru kada mu je, kako se sumnja, u glavu pucao naš državljanin. Do dolaska Hitne pomoći nesrećnom Crnogorcu pokušali su da pomognu gosti lokala ispred kog se pucnjava dogodila.

Nažalost, Goran je preminuo u vozilu hitne pomoći na putu do bolnice, dok je ubrzo kao osumnjičeni uhapšen Srbin. Motiv ubistva još nije poznat.

Ostavite komentar: