Oduzet telefon očuha pedofila: Osumnjičen da je seksualno zlostavljao pastorku (9)

Pedofilu T. F. (30) iz Negotina u Srbiji koji je krajem prošle godine uhapšen zbog sumnje da je prisiljavao tada devetogodišnju pastorku na polni odnos, MUP Srbije oduzeo je mobilni telefon, jer je maloljetnica policiji ispričala da ju je očuh prisiljavao da na tom uređaju gledaju porno filmove, piše Kurir.

Prema nezvaničnim saznajima, on je, nakon što su gledali te sadržaje, materijal brisao iz telefona, pa stručnjaci MUP-a Srbije “pokušavaju da ih vrate”, kako bi se ustanovilo koliko je dugo T.F. to radio sa svojom pastorkom.

Pedofil je uhapšen pod sumnjom da je nad devetogodišnjom pastorkom i njenom vršnjakinjom izvršio krivično djelo nedozvoljenih polnih radnji, a odgovaraće zbog obljube nad djetetom zloupotrebom položaja.

Stravični slučaj je otkriveno krajem prošle godine, kada je pastorka T.F. u goste pozvala drugaricu. Očuh je tada, navodno, ušao u sobu u kojoj su bile djevojčice i predložio im da sve troje legnu u krevet. Tu je, sumnja se, drugaricu svoje pastorke dodirivao po intimnim dijelovima tijela.

Ostavite komentar: