Odbor za bezbjednost Crne Gore odlučio: Krivokapić i Abazović biće saslušani u vezi zapljene kokaina

Odbor za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore odlučio je danas da sasluša premijera Zdravka Krivokapića, potpredsednika vlade Dritana Abazovića i čelne ljude policije, tužilaštva i ANB-a u vezi sa poslednjim slučajem zapljene oko 500 kilograma kokaina.

Odluka o kontrolnom saslušanju u vezi zapljene oko 500 kilograma kokaina donijeta je jednoglasno.

Riječ je o koakinu koji su 12. januara otkrili radnici kompanije Voli u kutijama banana i o tome obavijestili policiju.

Ranije je iz Uprave prihoda i carina saopšteno da je brod, u kojem se nalazila pošiljka banana, uplovio u Luku Bar 2. januara.

Predsjednik Odbora Milan Knežević saopštio je na sjednici tog skupštinskog tijela da bi, da su nadležni radili svoj posao, danas bio uhapšen Dragan Bokan, “po istom principu po kom je uhapšen Budimir Krstović”, ili bi, kako je rekao, Krstović bio pušten da se brani sa slobode, prenio je portal RTCG.

Ako su članovi porodice Krstović, kako je rekao, nevini u zatvoru, oni bi takođe trebalo da budu pušteni da uz jemstvo dokazuju slobodu.

Inače, na sjednici se otvorila i rasprava o aktuelnoj političkoj situciji i odnosu Demokrata Alekse Bečić i URE Drigana Abazovića.

Verbalno su se obračunali Konatar i Milatović na temu ko je izdajnik, ko je pregovarao DPS Mila Ðukanovića i ko samo čuva fotelju.

Ostavite komentar: