Odbila bilo koju saradnju: Nestala mlada Splićanka koja se poslijednja čula sa Perišem

Nestali mladić iz Splita za kojim potraga ne jenjava već 16. dan, a svakodnevno imamo nove informacije što tačne i zvanične, kao i nezvanične. Sigurno ono što izaziva veliku buru u javnosti jeste što se pojavila misteriozna djevojka iz Splita, s kojom je Matej Periš (28) kritične večeri bio na vezi.

Kako Kurir saznaje u pitanju je M. S. iz Splita, vlasnica firme brodova u tom gradu i 30. decembra bila je u Beogradu sa svojim društvom kao i Matej.

“Nakon što se saznalo da je lijepa Splićanka nekako povezana s nestalim Matejem, svi novinari iz Hrvatske pokušali su da stupe u kontakt s njom, ali je ona sve blokirala i odbila bilo koju saradnju”, kaže izvor iz Splita i dodaje:

“Čak je obrisala i profile na društvenim mrežama. Nakon što se saznalo za nju u javnosti mnogi su se pitaju kako je bila povezana s nestalim, ali je ubrzo otkriveno da je Matejev prijatelj njen brat”.

Prema riječima sagovornika, u pitanju je prijatelj nestalog koji nije želio da krene s njima na putovanje u Beograd.

“Brat M. S. nije htio da ide na putovanje, jer je smatrao da je rano da se provode jer su nedavno izgubili prijatelja. Ali je Matej svakako stupio u kontakt sa Splićankom”, kaže izvor i nastavlja:

“Navodno su se čuli nekoliko puta te večeri kada je nestao. Međutim, M. S. je veoma kontradiktorna u svojim izjavama, jer je navela da zbog muzike u lokalu nije razumjela šta joj priča. S druge strane rekla je da je vidjela samo propušten poziv od Mateja”.

Izvor iz Splita kaže da je M. S. kad se pročulo za nju u javnosti čak stavila crnu profilnu fotografiju na Fejsbuku.

“Stavila je fotografiju prije nekoliko dana i navodno žali za njim. Sve je to čudno i na neki način sumnjivo djeluje i njen iskaz koji je dala policiji i sve ostalo. Takođe, navela je da je Matej koristio opijate, jer je želeći da postigne željeni cilj kao skiper morao dosta da radi”,  navodi sagovornik.

Zbog čega se ona nije odmah javila policiji i rekla da je bila u kontaktu s njim, nego je čekala da se izvadi listing i uradi cijela analiza telefona Mateja za sad nije poznato.

Ostavite komentar: