Od siline udara odbačeni nekoliko metara: Bračni par “pokošen” na pješačkom, bore im se za živote

Stariji muškarac i njegova supruga teško su povrijeđeni danas oko 14.30 sati u saobraćajnoj nesreći na Vizantijskom Bulevaru u Nišu dok su prelazili most na Gabrovačkoj rijeci i to na pješačkom prelazu.

Pješake je oborilo vozilo “golf 4” niških tablica kojim je upravljala pedesettrogodišnja Nišlijka. Od siline udarca, bračni par je odbačen nekoliko metara od pješačkog prelaza.

Strašne slike na licu mjesta svjedoče da su oboje dobili strašne povrede, vozilu koje ih je udarilo otpala je registarska tablica, pored lokve krvi ostala je kapa, naočare i patika jednog od pješaka, dok se obuća drugog našla iza vozila koje ih je udarilo. Takođe, na mjestu nesreće su nađena i pijačna kolica.

Uplakanu ženu koja je vozila “golf” policija je pokušavala da smiri kako bi saznali kako je došlo do udesa. Ona je kazala da je bila sama u automobilu i neprestano ponavljala da strahuje za njihove živote, i kako će reagovati rodbina povrijeđenih pješaka.

Kako je potvrđeno u Zavodu za urgentnu medicinu, povrijeđeni ljudi su prebačeni na reanimaciju u Univerzitetski klinički centar.

“Muškarac je zadobio povredu poglavine, bio je bez svijesti, u komatoznom stanju. Žena je takođe imala povrede glave, ali je bila svjesna. Hitno smo ih prebacili na reanimaciju”, saopštio je Dragiša Aleksić, načelnik pete operativne smjene Zavoda za urgentnu medicinu Niš.

Ostavite komentar: